Leilighet 104, Hus 1

3- roms / 84,7 m2 BRA / 1. Etasje

Pris: Kr 4.985.000,-

Moderne leiligheter med gode løsninger

 

Leilighetene i Løkenåsen Panorama har gode løsninger og er stilige og praktiske på en gang. Store vindusflater i leilighetene og terrassenes utforming gjør at lyset slipper inn og gir den luftige og delikate følelsen. Med smarte planløsninger og god utnyttelse av plassen får du en leilighet som kler deg like godt om du vil ta livet med ro eller invitere venner til hyggelige lag.

 

Innvendige overflater

Alle gulv vil få 1-stavs eikeparkett som standard. Innvendige vegger utføres i malt gips. Delevegger mellom leilighetene vil bli sparklet og malt betong. Alle himlinger leveres sparklet og malt. Fliser på bad leveres i 20 x 20 cm hvit på vegg, samt 20 x 20 gråmelert på gulv.

 

Kjøkken 

Leveres i hvit utførelse med glatte fronter. Benkeplate i laminat. Det leveres oppvaskbenk med nedfelt stålbeslag og ett-greps batteri. Det leveres hvite fliser mellom benkeplate og overskap. Hver leilighet får utarbeidet egen kjøkkentegning hvor det kan gjøres tilvalg ut fra denne. Hvitevarer er ikke inkludert.

 

Baderom

Det leveres baderomsinnredning i hvit utførelse med glatte fronter, heldekkende servant, ett-greps batteri og tilhørende speil. Dusjhjørne i aluminium og glass. Vegghengt toalett i hvit utførelse. Opplegg for vaskemaskin. Det blir varme i baderomsgulvet.

 

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmepumpe og panelovner. Varmekabler i baderomsgulv.

 

Parkering

Hver leilighet disponerer 1 parkeringsplass i garasjekjelleren. Fra kjelleren tar du heisen rett opp til din etasje.

 

Sportsbod

Hver leilighet får egen sportsbod i kjelleren. Her får du plass til sports- og fritidsutstyr, slik at du kan holde leiligheten din ryddig og fri for rot.

Kontakt: