Attraktiv beliggenhet i populære Løkenåsen

 

Løkenåsen er et populært boligområde – med god grunn. Kvaliteter som barnevennlig beliggenhet, gode solforhold, flott utsikt, nærhet til marka og kort vei til storbyen gjør at mange kan finne seg til rette i dette området.

 

 

Hyggelige Fetsund

Tettstedet Fetsund i Viken ligger svært gunstig plassert på kartet – bare 30 kilometer rett øst for Oslo. Stedet har i dag rundt 8500 innbyggere, og er i stadig vekst på grunn av sentral beliggenhet.

Det er ca. 2,5 km til Fetsund sentrum med blant annet dagligvareforretninger, apotek, vinmonopol, interiørbutikk, treningssenter m.m. Daglige innkjøp kan gjøres på Joker Løkenåsen som ligger i gangavstand fra leilighetene. Ønsker du et større utvalg av butikker er kjøpesentrene Lillestrøm Torg og Strømmen Storsenter en kort kjøretur unna.

 

Med naturen som nabo

Fra leiligheten vil du hele året ha kort vei til et fantastisk turterreng. Foretrekker du å komme deg frem til fots, på ski eller på sykkel, så byr nærområdet på en spennende natur med kilometer lange stier og mange idylliske vann.

Barn og ungdom kan oppleve trygghet i et godt oppvekstmiljø med sunne aktivitetstilbud og skoler som satser. Fra Løkenåsen er det gangavstand til Riddersand barneskole og Østersund ungdomsskole. For de minste barna er det et godt utvalg av barnehager i nærområdet.

 

For den aktive

Fetsund er et sted i stadig utvikling og nye tilbud vokser frem i et raskt tempo. Både store og små bør kunne finne noe interessant å fylle fritiden med i Fetsund. Er du glad i et slag golf byr Leikvin Golfpark på 9-hulls bane, driving range og treningsområder i vakre omgivelser. Er du født med ski på beina finner du Hvaltjern Skistadion med kilometer lange løyper ca. 3 km unna. I tillegg har Fet Idrettslag et godt og variert tilbud av ulike idretter, som blant annet fotball, håndball og innebandy. Nylig åpnet Eika Fet Arena som er en moderne og attraktiv flerbrukshall.

 

Kort vei til storbyen

Fra Løkenåsen er det kun 10 km til Lillestrøm og 30 km til Oslo sentrum. Liker du å reise ligger Gardermoen 40 km unna.

Fetsund har et godt kollektivtilbud via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass ligger ca. 500 meter fra leilighetene, samt at det er planlagt ny holdeplass ca. 100 meter fra leilighetene når veien mellom Løkenåsen og Granåsen er etablert. Det er togstasjon både på Svingen ca. 2,7 km unna og i Fetsund sentrum, og herfra er du i Oslo sentrum på 20 minutter.